A látnok és a mennyei látomás Raffaello művészetében. Daniel Arasse: Raffaello látomásai című könyvéről - Vörös, Lilla (KÜLÖNBSÉG (Difference), 2014)
A látnok és a mennyei látomás Raffaello művészetében. Daniel Arasse: Raffaello látomásai című könyvéről. (Recenzió) Arasse, Daniel: Raffaello látomásai. Ford. Pataki Pál. Budapest, Typotex, 2013.