A nemtudás tudása és a tudás nemtudása – Forrai Gábor: Kortárs nézetek a tudásról - Herczegh, Máté (KÜLÖNBSÉG (Difference), 2015)
A nemtudás tudása és a tudás nemtudása – Forrai Gábor: Kortárs nézetek a tudásról. (Recenzió) Forrai Gábor: Kortárs nézetek a tudásról. Budapest, L’Harmattan, 2014.