A szeretet perspektívái – Boros Gábor: A szeretet/szerelem filozófiája - Bessenyei, Márta (KÜLÖNBSÉG (Difference), 2015)
Gábor Boros: Perspectives of love – The philosophy of love. (Review) Boros Gábor: Perspectives of love – The philosophy of love. Budapest, ELTE Eötvös Kiadó, 2014. pp. 300.