Teológiai fenomenológia és a metafizika meghaladása. Jean-Luc Marion – kartezianizmus, fenomenológia, teológia - Herczegh, Máté (KÜLÖNBSÉG (Difference), 2013)
Teológiai fenomenológia és a metafizika meghaladása. Jean-Luc Marion: Kartezianizmus, fenomenológia, teológia. (Recenzió) Takács Ádám – Camilleri, Sylvain (szerk.): Jean-Luc Marion. Kartezianizmus, fenomenológia, teológia. Budapest, Gondolat, 2012.